Kände mig som en strösselburk

Hej igen.

Hur mår ni? Hoppas ni njuter av denna lediga söndag.

Kände mig som en strösselburk .
 
Jag började min söndag med min PW – Jogg i nya träningskläder. Kände mig som en strösselburk idag. Men tänk att lite nya träningskläder kan göra träningen så mycket lättare. Hur som helst gick det riktigt bra även idag. Kanske är det så att jag borde lägga till en bit på joggen nu när jag fixar denna svängen utan anmärkning (när jag själv får döma min prestation såklart).


Dagens testing.

Jag älskar chokladbollar och har så alltid gjort men idag… Loka har ju sedan några år testat sig fram med en rad nya smaker på sitt vatten. Några med bra resultat medan några inte varit lika klockrena. Loka – chokladboll är ett av de misstagen från Loka. Dricka chokladboll eller dofta chokladboll var bara helt fel faktiskt nästan lite kräkvarning till och med. Så jag är ledsen men denna åkte ut i slasken efter några klunkar.

You never get too much???? Jo det kan man eller jag BU för Loka chokladboll. Vilken är er Loka favorit? Min tror jag är någon med hallonsmak.

Ha en fortsatt toppen söndag.
Kramis på er alla.

Kommentera

Up ↑

%d