Bästa stunden.

Godnatt.

Tänkte kikat in tidigare men tiden fanns inte förrän nu. Min söndag har varit lite to much för mig känner jag. En himla massa åkande med Marcel runt halva stan för olika fysträningar.

Bästa stunden.

För mig handlar det om att hitta mina stunder mitt i allt kaos. Idag tog jag mig en lugn stund medan Marre och Bjurlinggänget körde fys. Sol, filt, kaffe och lugna låtar i öronen gav mig ro och återhämtning. Riktigt nice!


Skönt att komma hem.

Vår lilla tjej har blivit sjuk och fått högfeber och ont i kroppen. Stackars T, hoppas hon kryar på sig snarast för hon vill vara i skolan varje sekund fram till avslutningen för att hon har så bästa lärare.
T slutar 3:an på fredag och måste byta lärare när de går upp på mellanstadiet. Jag kan bara hålla med T om att hennes lärare Anna är fantastiskt duktig och trevlig.

Sov Gott.

Kram.

One thought on “Bästa stunden.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d