Stoppade lurarna i öronen och gav mig ut.

Hej.

Härligt med lördag och sovmorgon tyckte jag. Efter en tallrik jordgubbar gav jag mig ut på min efterlängtade PW – Jogg igen.

PW – Jogg igen.

Gud så skönt det var att snöra på sig joggingskorna, stoppa lurarna i öronen och ge sig ut i skogen. Idag lyssnade jag på dokumentär om Leila K. Måste bara tipsa er alla om hur bra jag tycker att P3 Dokumentärerna är, så har ni inte klickat in er där innan gör det. Skit bra och intressant.

Idag var det alldeles lagom varmt i spåret. Måste skryta med mig själv igen som sprang min längsta tur idag igen. Nu jäklar ska det bli en joggare av även mig.

Sommarblommor.

Lupiner och hundloka är skolavslutning för mig och har alltid varit. När jag var liten smyckade vi alltid klassrummen med dessa vackra blommor. Sista PW svängen idag blev en blomtur. Så himla underbart att komma hem med en fantastisk kvast vilda sommarblommor.

 Jordgubbar och ännu mera gubbar.

Jag kanske varit en jordgubbe i ett tidigare liv eller odlat gubbar. Skulle enkelt kunna leva på jordgubbar hela sommaren. Smakade så mycket sommar när jag landade hemma på bergen efter dagen motion.

Dags att byta sommar mot vinter.

Knappt jag tror det själv men det är dags för mig att åka med Marcel på säsongens sista ispass med hockeyn. Nu återstår bara fysträningar och Heel Week för laget innan de får några veckor ledigt runt den 20:e tror jag.  Så bort med shorts och linne och på med jeans och jacka.

Mina fina vi hörs snart igen.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d