Kunde inte låta bli.

Tja Tja.

Sitter och kollar film med familjen, men nu är det reklam (reklam förstör verkligen filmer, varför fattar inte tvkanalerna det?). ”10000 timmar” på Tv4, med Peter Magnusson är riktigt kul. Vilket nu resulterat i att R ska bli hockeyproffs och M ska bli både målisproffs och golfproffs. Så jag får väl säga Lycka Till!!!

”10000 timmar” 

10000 timmar i 5 år för att bli proffs, undrar om inte Flempan gänget lagt ner så mycket timmar på hockey under dessa åren. Hur som helst så har de rätt inställning och en gedigen tro och önskan på at bli så bra just varje individ och spelare kan bli.

Sista ispasset för denna säsongen är över. Trots att solen strålade och termometern visade högsommarvärme stod Flempangänget på is i Tyresö Ishall. Kan tyckas helt galet men sant. Som hockeymamma kan jag faktiskt tycka att nu är det väl dags för lite sommarlov från hockeyn eller semester kanske det kallas när man tränar på den höga nivå som laget gör.

Kunde inte låta bli.

Jag älskar snö och har alltid gjort så självklart var jag tvungen att göra en snöboll och kliva lite i snöhögen från ismaskinen. Kunde helt enkelt inte låta bli. Men nu vill jag bara ha sommar och inte behöva ta på mig vinterjacka förrän i augusti igen då nästa säsong börjar. Tack hockeyn för många spännande och roliga stunder. Ses snart igen. Hejdå snö. Kom just på att det säkert kommer bli ishall redan i juli då M ska på hockeyläger.

Sov Gott.
Hörs imorgon.
Puss.

One thought on “Kunde inte låta bli.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: