Knappt landat förrän det är dags igen.

Halloj.

Jag ska ju inte klaga men det gör jag nu i alla fall. Det är så hiskligt varmt och klibbigt i sovrummet.
Hur i hela världen ska jag kunna sova i natt?

Trädgårdsfix.

Allt växer så det knakar i vår trädgård just nu. Vår nya rabarberbuske Barbro fick ingen bra plats och ännu sämre nu när syrenbuskarna dragit iväg åt alla håll. Därför hamnade rabarbern lite i skym undan och behövde en ny plats. Vet inte om nya platsen blev så bra men på nya stället kan busken växa utan att bli gömd under syrenerna. Håller tummarna för busken.

Knappt landat förrän det är dags igen.

Hittade nästa taxfreetidning i min posthög idag. Vi har ju knappt landat förrän det är dags igen känns det som. Dagen innan midsommarafton åker hela familjen till Bahia Feliz på Gran Canaria.
T är taggad och längar. Jag längatar också men flygresan på 5, 30 timmar känns redan nu alldeles för lång för mig. Måste verkligen ladda mobilen med både dokumentärer, filmer och böcker för att fixa den långa flygningen.

Tror att jag drabbats av resesjukan för det jag gör som oftast just nu är att surfa runt för att se om jag och barnen kan få till något några dagar när R jobbar innan hockeyläger och mopedutbildning. Skulle kunna tänka mig Malta, Gotland, Berlin eller Göteborg.

Så enormt trött ikväll. Måste stänga mina blåa så hörs vi imorgon igen.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: