Sista dagen i Barca.

Hej Hej.

 Tidigt imorse kom vi hem från vår Barca resa. Flygturen var riktigt seg och jobbig med mitt ben som inte alls ville sitta stilla i en trång flygstol.

Sista dagen i Barca.

Vår sista dag började med en lång god frukost. Där efter blev det några timmar på taket vid poolen igen. Modiga jag badade igen. Tänk om Lottogubben knackar på hemma hos mig, då ni bygger vi pool här hemma i bergen på baksidan.


Turista – Park Guell.

Vi kändes oss lite tvungna att kika på något vi inte tittade på förra gången. Då fick det bli Park Guell som låg ganska när svårt hotell. Hiskligt mycket folk och jobbiga uppförsbackar i högsommarvärme. Jag hade lite svårt att ta till mig allt det vackra. Kanske berodde det på sjukdomen, hunger, värmeslag eller hemlängtan efter våra tre älsklingar.

 Glass och en sen lunch.

Vrålhungriga jag fick till en lunch på stället vid Vallcarca tunnelbanestation, nära vårt boende. Stället som sett ganska ok alla gånger vi gått förbi, så var det inte alls. Lite trist när jag var så hungrig. Men det är så så på varje äventyr eller resa allt kan inte vara toppen några knasigheter eller tokigheter brukar även ingå som ingrediens.

Kaffe och glass funkar alltid.

Tänk att kaffe och choklad i alla dess former alltid funkar på mig. Efter en god glass och en sista kaffe på hotellet innan taxin kom och det var dags att säga Hejdå för denna gången.

Tack för dessa underbara dagar Barcelona.
Tack för bästa sällskapet R.
Ses snart igen.
Puss Barca.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: