Köpte mig en ny kompis.

Hej igen.

Nu går det snabbt mellan inläggen men igår var igår och idag är idag.
Borta bra men hemma bäst…att vakna upp i sin egen säng går inte av för hackor. Så skönt, min egen säng och mina gosiga kuddar.

Min dag.

Här i Stockholm är det varmare än vad vi hade i Barca och där var det också varmt. En tur till Brosjön så Tilda som var ledig ifrån skolan skulle få bada blev det. Vid Brosjön hittade T flera av sina kompisar, tur för henne som älskar sina kompisar.


Köpte mig en ny kompis.

Trädgårdstokiga jag köpte oss eller mig en ny kompis. En trimmer vilket jag saknat efter att vår gamla kraschade eller ska jag vara ärlig så tror jag att det var jag som körde sönder den. Lovar och svär att vara räddare om nya trimmern.

Hann även med att klippa och trimma baksidan vilket är ett maratonpass, så sjukt jobbigt. Samtidigt som det är så roligt och skönt att fixa runt i trädgården.

 

 Bästa och godaste gubbarna som jag åt upp.
Sov Gott.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: