Väskan är packad.

Godkväll på er.

Har ni blivit firade och har ni firat? Idag är det morsdag vilket egentligen är en fin och vacker tanke. Fast jag tycker att vi borde uppskatta varandra alla dagar eller vilken dag som helst. Kanske den dagen då det känns rätt helt enkelt.Jag har lite svårt för de där dagarna då det krävs eller nästan blivit ett måste att fira och uppskatta.

Så till alla mammor från mig. 

Ni är alla unika och värdefulla. Bjuder på mina vackra penser till er alla.

Väskan är packad.

Väskan är packad och snart drar R och jag iväg till Barcelona. För 18 år sedan var vi där sist på vår bröllopsresa. Så imorgon bär det av igen, lite för att fira 20 år tillsammans. Ska bli så kul.

 Höll på att bli knäpp.

Ska jag iväg på resa så självklart ska kameran följa med. Men då behöver den ju ladda sitt batteri. Vet inte hur länge jag sprang runt och letade efter batteriladdaren. Men denna gången hade den ramlat ner från sin plats i tunnan med presentpapper. Helt galet att sånt händer när jag var som mest stressad över att bli klar med allt. Typiskt… Denna gången var det skönt att jag inte kunde skylla på utmattningen. Jag höll bara på att bli knäpp…

Hann med en snabb sväng.

Jag gav mig själv en stund i trädgården idag för att varva ner och dofta på våra vita syrener. De doftar sommar och skolavslutning.

Älskade lilla dotter.

Vår älskade lilla dotter kunde inte somna ikväll. Fast hon vet att allt kommer gå bra och barnen har både hjälp och backup var det svårt. Måtte hon sova när vi åker imorgon bitti annars blir jobbigt för mitt mamma hjärta. Min allra finaste lilla, stora dotter. Jag älskar dig och dina bröder allt och lite till.


Sov Gott.
Vi hörs imorgon.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: