Dansa pausa, dansa pausa.

Hej.

Tog mig en extra paus från tvätten bara för att skriva lite på bloggen. Vilket jag egentligen inte alls har varken tid eller lust till. Jag hinner inte med varken mig själv eller mitt liv känns det som. Allt blir så extra tungt när orken och energi ligger på minus läge. Dansa pausa, dansa pausa är det som gäller för mig.

Polly eller Tilda, vår Dolly Style tjej.

Tilda fick sitt efterlängtade paket med ännu mera Dolly Style saker igår. Jag tog fram kameran och fotade massor med fina bilder på vår söta lilla Polly. Men tyvärr så fick jag bara godkänt att visa er dessa med ryggen till. Super trist tycker jag när Tilda blev så fin men men hon bestämmer. Kanske går det att övertala henne så ni får se hur fin hon är i sin lila peruk.

Otur som vändes till tur.

Jag har varit förföljd av otur de senaste dagarna känns det som allt har liksom gått emot mig. Som om det inte var nog sprack min tumnagel igår och det finns liksom inte på världskartan att jag åker till Barcelona som en trasdocka utan en nagel. Som tur var tog Malin på Beautylicious emot mig imorse och skapade en ny hel tumme på mig. Vilken lycka! Malin är verkligen bara bäst. Tack snälla för hjälpen.

Dags att jobba vidare med tvätten efter både betala räkningarpaus och nu bloggpaus.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: