Sprid lite glädje åt höger och vänster så får vi se vad som händer.

Hej.

Mår ni bra? Jag har skallevärk idag. Tror att det kan vara på grund av vädret. Jag skyller på vädret för det blir lättast så.


Fixatur.

Har varit på fixatur i Skäris och centrum idag på fm. Det var ganska skönt i Skärholmen idag, lite folk och framför allt lugnt. I Skäris brukar det vara allmänt kaos vilket brukar sluta med att jag åker därifrån utan någonting gjort eller handlat. Hittade bland annat en maxiklänning till mig som inte var marklång vilket jag inte alls gillar utan den var lagom lång. Till Tilda köpte jag en ny pyjamas vilket jag tänkte kunde vara kul när klassen ska sova över i skolan i natt.

Glada Gubben.

Ibland bara blir det, ibland bara ser man något som man aldrig sett tidigare. Idag bara blev det en glad gubbe på mitt sminkpapper. Ganska gullig till och med. Tänk vad det där extra lilla leendet mot någon annan kan göra för dennes skäl och hjärta. Tänk om vi alla spred lite leenden till dem vi möter, då kanske vi skulle fått en gladare värld. Vad tror ni?
Sprid lite glädje åt höger och vänster så får vi se vad som händer.

Förväntansfulla.

Vädret är ju inte med T och hennes klasskompisar men det gör nog inte så mycket mer än att de kanske blir blöta när de ska leka lekar ute.” Tänk om jag inte vågar” , det har varit den stora frågan hela veckan för T. Super spännande och kul men samtidigt mycket oro för hur det ska gå.
T och hennes kompis spelade in knasfilmer i väntan på klassäventyret. Undra om jag vågat? Kan tänka mig att jag stannat kvar men aldrig somnat, jag skulle ju kunna missat något.


Dags att packa stora väskan.

Vi hörs snart igen.

Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: