Nu måste ni hjälpa mig.

Hej.

Hur mår ni? Har ni haft något kul för er idag?
Min onsdag har varit okej med jogg, PW, städning och en tur till min Nagelterapeut för att limma lite på naglarna. Därefter tog min energi helt slut, det var väl därför jag gick in på Ica och kom ut utan tamponger som var viktigast och därför jag åkte till Ica. Det är detta som kallas utmattningssyndrom, den där hemska glömskan. Annars så har jag mumsat jordgubbar, smågodis och hämtat gympatjejerna.

Nu måste ni hjälpa mig.

Kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska behålla dessa byxorna från Nelly. Jag behöver er hjälp som smakråd. Byxorna är supersnygga och lite småcoola tycker jag men frågan är om de passar på mig. Samtidigt som de är coola är de lite clowniga. Så frågan är fina eller clownbyxor? Vet inte hur många gånger jag provat dem idag med olika överdelar till.

Tänk om jag skulle få en kommentar från alla er som läser inlägget då kommer jag slå alla rekord som finns vad gäller kommentarer för mig.

Tjingeling på er.
Puss Puss.

3 thoughts on “Nu måste ni hjälpa mig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: