Väntade och väntade.

Hej.

Underbar sommardag hos mig idag. Riktigt svettvarmt faktiskt. Trist bara att det tydligen ska komma regn igen redan imorgon. Jag började min tisdag med PW och joggen. Idag gick det riktigt bra för mig. Bra jobbat lilla Jag.

Summertime.

Påbörjade mitt trapp och mur projekt idag men det var så varmt att orken tog slut nästan med en gång. Men jag är på G och det är väl viktigast. Många pauser blev det idag med massvis med vatten och korv med bröd till lunch. Riktig latmask lunch i sommartider.

Väntade och väntade.

Annars så har jag mest väntat känns det som. Väntat på att nya hela solsängar och bordsben skulle komma från Bauhaus som tyvärr skickade både trasigt och smutsigt goda förra gången. Bästa med den leveransen måste vara nya palltrallar, eller kanske inte men jag fick två grattis med nya varorna. Jippi. Väntade lite till på sms.et som sa att Tildas airboard fanns att hämta på Solbo.


Väntade på glädjetjutet.

Sedan kom det efterlängtade premiär åket med Tildas airboard som hon köpt för sina egna sparslantar. Äntligen fick hon hem den som hon längtat efter så efter både en och två förseningar.
Lycklig Tös hemma hos mig.

Väntar lite till.

Nu väntar jag igen på att börja min taxiservice. Först ut åka till Visättra. Måste förbereda mig med en massa dricka för det lär bli riktigt hett.

Njut av solen och värmen.
Vi hörs.
Kramis. 

2 thoughts on “Väntade och väntade.

Add yours

  1. Men vilken rolig grej och har läst flera bloggar att det varit så toppenbra väder och det hade mina föräldrar nere på östkusten med, vi har haft grått och kyligt

Kommentera

Up ↑

%d