Hit skulle vi åka…

Tja.

Drömmer mig bort till sol, värme och spännande platser flera gånger om dagen. Vet att jag borde vara mer än nöjd. Jag har varit i London i påskas, åker till Barcelona på måndag och till midsommar åker vi till Bahia Feliz men det känns som jag bara måste leva just nu.

Hit skulle vi åka… 

”Kroatien såg ju trevligt ut. Dit skulle vi åka någongång”.  Jag får nog tagga ner alla mina drömmar och planer. Men det känns som att jag äntligen börjat igen. Det är så jäkla skönt. Imorgon blir det joggen igen. Nu är jag verkligen på G igen.


Tilda och jag gick en sväng mot Huddinge Centrum medan Flempangänget tränade på Träningsvärkstan. Kaffe skulle köpas och lite dricka till oss. Bästa med Träningsvärkstan måste vara att de bjuder oss föräldrar i soffan på kaffe. Sånt gillar jag. Pluspoäng för gymmet.

Natti Natti.
Puss.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: