Bara Knäppisens fel.

Hej.

Mötet i stan gick bra. Varmt och skönt var det redan när jag klev in på Stressmottagningen men ännu varmare när jag klev ut igen. Som oftast gick jag ner från Kungsholmen ner till Centralen. Hur skönt som helst när promisen var självvald.

Bara Knäppisens fel.

Så jäkla irriterande att tåget tvärstannade i Flempan och fick åka tillbaka. Någon knasboll stod mitt på spåret någonstans mot Tumba så Polisen ska ha fått komma och ta bort dem. Skulle passat att skylla på SL men det får bli att skylla på Knäppisen (helt galet både om det är av trams eller på allvar). Så för mig blev det att åka buss till Tumba genom hela Tullinge i en svettig buss med en man som tog upp både mitt och hans säte. Här vore det läge för Felix Herngren och Britta Z från ”Inte Okej” att kommit och lärt upp mannen lite om vett och etikett. Grrr på denne. Ja, jag vet att personen kan vara sjuk men jag tycker att det är knäppt med tanken på vad denne utsätter den stackars chaufför som eventuellt kanske kommer att köra på denne på spåret. Skulle inte vilja vara den som körde på någon på spåret och så vidare.

Det blev till att gå lite till.

Givetvis så missade jag bussen från Stationen så jag fick gå lite till, men med proviant denna gången.
Vattnet var riktigt gott och utan kolsyra vilket jag oftast tycker att de flesta vatten har nyförtiden.
Så sjukt svettig var jag när jag äntligen kom hem, kanske inte bästa byxan idag att använda skinnimitation.


Bästa nyheten.

Det kom ett mail om att Tildas airboard är skickad idag och då borde den kanske komma imorgon redan. Gissa om det hördes ett glädjevrål genom hela huset, kanske genom hela Uttran till och med.

Bästa medicinen är alla gånger vila och trädgårdsfix för mig. Älskar av hela mitt hjärta att fixa och trixa runt. Snart blir det taxikörning till Huddinge med Marcel för lite fysträning på Träningsvärkstan igen.

Puss och Kram.

One thought on “Bara Knäppisens fel.

Add yours

  1. Men vad läskigt även om det var trams eller någon som tyvärr stod det i annat syfta, det är ju tyvärr sådant som förekommer. Skönt att mötet gick bra och ohh mums daimstrut

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: