Mys, skogarbeten, dator och söndagsvin.

Hej igen.

Vilken underbar kväll och eftermiddag vi haft här hemma. Borta bra men hemma bäst lite den känslan har vi nog alla haft.

Bästa bygget.

Alltså soffan jag byggt eller fixat är nog det bästa jag gjort på mycket länge. Vi alla hänger och ligger i den och bara slappar ochh myser precis så som min tanke var från början.
Mys, dator och söndagsvin bara för mig. Jädrar vad jag har njutit här hemma i dag. Även T låg länge och myste under sin filt på soffan.

Trädfällning med Starke M.

Säga vad man säga vill men nog ger all fys träning resultat allt. Som ni redan vet håller vi på och fixar med vår trädgård. Marre är vår stora trädfällare, det ena trädet är större än det andra. Skam den som ger sig. Envisare träd får man nog leta efter. Men till slut efter både sågning, skakning drog M ner trädet till marken. Tror inte jag ska bråka mera med den killen nu när han är så stark…

Dags att säga Tack och Hej för denna helgen..
Ses snart igen.
Kram.

One thought on “Mys, skogarbeten, dator och söndagsvin.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: