Först ut – PW och joggen.

Hej Hej.

Har ni haft en bra lördag?
Min har varit okej men jag är så jäkla seg det finns liksom inget pulver alls i mig. Jag har soppatorsk på energi vilket stör mig så jädra mycket.

Först ut – PW och joggen.

Började min lördag med min vanliga runda. Den är så bra för mig, in i skogen och tystnaden ner till Brosjön och hem igen. För första gången sa mitt ben ifrån idag att det inte gillade min PW och jogg. Men jag gav mig inte utan knatade på vilket jag fick äta upp i backen upp till stora vägen.


Min lott.

Min lott blev att köra Tilda till och från gympan så fick R köra Marcel på hockeysvängen. Wille och jag lämnade Tilda och åkte vidare till Skäris för att kika på nya shorts och chinos. Vi hann även med att käka lunch innan det var dags att hämta hem T. Jag valde Libanesiskt med alla deras goda röra. Mums mums.


Kanske en mugg för mig?

Hittade dessa fina termomuggar från mitt favo kaffeställe Espresso House. Den vita var finast med jag tror att jag skulle välja den rosa i alla fall. Måste fixa en sådan här mugg till mig nästa vecka.
Helt min stil…

Gympa.

 Wille och jag hann sitta och titta en stund på Tilda och hennes gympakompisar när de tränande fristående som laget är så duktiga på. Heja MT tjejerna.


Nu har jag smitit bort från stryktvätten redan 3 gånger så nu måste jag nog allt tillbaka.
Ha det gott.
Kram .

One thought on “Först ut – PW och joggen.

Add yours

  1. Men oh så fina termomuggar, hade också tänkt ta en powerwalk idag, men mår inte helt hundra, så fick hoppas idag

Kommentera

Up ↑

%d