Happy Friday.

Tjena Mors.

Läget? Finisar det är fredag idag, så skönt med sovmorgon imorgon. Fredagsmys ikväll framför Lets Dance finalen. Vi kommer rösta på Bianca som Tilda och jag gjort sedan dag ett. Jisses vad bra hon är. Tänk om hon vinner, då har syskonen Benjamin och Bianca vunnit, hur coolt eller stort är inte det?
Heja Bianca.

 Happy Friday.

Mitt program idag började med ett ganska snabbt möte i stan. Kändes som ett in och vända möte, men men nu är det gjort också.


Den som spar hon har. Gissa om det blev Happy Friday för mig när jag landade vid köksbordet med en påse bullar från igår. Riktig fest. Hmmm, och jag som har PW och jogga ledig dag idag. Kanske får snöra på mig skorna trots allt. En gång kakmonster alltid monster. Egentligen borde bilden censureras för skämsvarning men vet ni jag skäms inte ett dugg. Det var så jäkla gott…..

Happy Friday till er alla.

Vi hörs.

Puss.

One thought on “Happy Friday.

Add yours

  1. gjorde du rätt i, man ska unna sig lite ibland, det är att leva också, sedan kan man vara hurtig och duktig andra dagarna =D

    jag hejade på hon som vann =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: