Ny dag nya utmaningar.

Hej.

Ny dag nya utmaningar. Jag har precis dejtat klart med min kaffekopp denna morgonen. Nu väntar lite trädgårdsfixande för mig. Bestämde mig för att testa att ta min PW och joggingtur ikväll istället.

Igår stupade jag i säng med både mascara och oborstade tänder. Gissa om jag kände mig som värsta äcklet när jag vaknade imorse. Ja jag vet att det blev en alldeles för tuff dag för mig igår. Eftermiddagen och kvällen gick i ett, fast jag hade planerat in mina egna stunder gick det åt pipsvängen. Tack till 3 3 3 övningen som höll mig på banan tills jag stupade i säng.

Idag ska jag ta det lugnare och i min takt, det har jag både lovat och planerat för mig själv. En njuta dag för bara mig.

Ny klippta killar.

Äntligen blev killarna klippta. De har verkligen tjatat och varit på oss om det. Deras gamla frisör har flyttat och det blev så meckigt att klippa sig hos honom igen. Därför har det kanske också dragit ut på tiden att hitta någon ny som de tycker är bra. Så på tips och råd blev det Nectar i Tumba centrum. Skönt att killarna blev nöjda. För det finns verkligen inget värre än att bli missnöjd med frisyren och frisören.


Nu blir det bästa medicinen.

Ut och njuta och fixa i min trädgård är min bästa medicin. Härligt för jag ser att solen skiner också, kan knappt bli bättre.


Ha det bäst.
Hörs snart igen.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: