En, två och tre pauser.

Hej Hopp.

Det är så viktigt med pauser och återhämtning och jag tar verkligen pauser när jag känner att nu behöver jag andas igen som jag säger. Hur kan det vara så svårt att känna efter att nu är det nog stopp för mig ett tag, en timma, en dag eller hur länge då? Jag är så glad att min lust och mina drömmar är på väg tillbaka men att inse och förstå att orken och energin inte är samma sak som lusten är skit svårt. Att se och känna att nu skulle jag vilja eller behöva göra dit eller dat och sedan känna att nu får det vänta och dra i bromsen är svårt. Lite så känner jag just nu efter mina timmar i trädgården fast jag gav mig både en, två och tre pauser.

En, två och tre pauser.

Det är svårt att inse och kanske förstå att den energifulla och drivande lilla JAG finns inte mer och kommer kanske aldrig igen. Så himla glad att min, lust och mina kreativa drömmar finns kvar även om alla saker kommer att ta längre tid.

Äckligaste glassen på länge. Tänkte bjuda mig själv så gott kaffe med god glass och letade fram en halvfull glasslåda från frysen. Sådär lagom isig som jag inte alls gillar med glasslådor var glassen. Suck….den var så äcklig att glassen åkte i papperskorgen och jag blev halvsur.

Paus 2 blev kaffe och jordnötter. Man tager ju vad man haver så att säga. Fast jag så gärna hade mumsat på en liten god chokladbit.

Godaste pausen måste gå till paus 3 då jag satt mig på det nyklippta gräset med en iskall Proviva. Jag har verkligen blivit beroende av att dricka Proviva flera gånger om dagen. Så himla gott.

                                                                 Hej på en stund.

                                                                        Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: