Så sjukt stolt.

Tjingeling.

Känner mig så sjukt stolt över mig själv idag.

Så sjukt stolt. 
 
Tänk att jag gjorde det idag igen. Drog på mig träningskläderna och gick mot skogen. Idag gick det bättre eller kändes lite lättare att jogga vilket kändes lite extra bäst. Kanske kändes det så bra för att vädret var sommar idag igen. Hur som helst sjukt stolt över mig själv.
 

Måste tipsa er om P3 Dokumentär om ni missat dem. De är så intressanta och riktigt bra att lyssna pår ute på PW och jogging. Idag lyssnade jag på ”Discoteksbranden i Göteborg” . Vilken gripande historia och så fruktansvärt dumt och onödigt av de som lekte med elden och tände på stolarna som orsakade hela katastrofen. Sänder tankar till alla inblandade.

Soffan är klar . Ta Da!!!

Den blev så bra vår palltrall soffa. Dock vet jag inte ännu om de sidorna som står där nu ska få vara med. Skulle vilja ha någon form av avlastningsyta på sidordelarna. Får klurar vidare på den helt enkelt. Men jag säger det igen ”Så sjukt stolt över mig själv”. Tänker inviga soffan om en stund med lite mindfulness och återhämtning. Känner att jag behöver landa en stund i mig själv efter denna underbara start på min onsdag.

 Dags att hoppa in i duschen – Ska bli så skönt, känner mig som en skit gris.

Kramis.

 

3 thoughts on “Så sjukt stolt.

Add yours

  1. Härligt! Försöker också komma igång att jogga, men tycker spinning är så mycket roligare… Fast jag vet ju att när jag väl kommer igång är det underbart att komma ut och ta en tur i skogen.

    Kram Pernilla

  2. Härligt! Försöker också komma igång att jogga, men tycker spinning är så mycket roligare… Fast jag vet ju att när jag väl kommer igång är det underbart att komma ut och ta en tur i skogen.

    Kram Pernilla

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: