Tagit kväll.

Hej alla Fina.

Nu sitter jag äntligen i min fåtölj i vårt sovrum. Iklädd raggisar och gosebrallor med en stor kopp the.
Känner mig riktigt trött i både kropp och själ. Min tisdag har varit en bra dag. Jag har klarat av min energibalansering ganska okej idag.

Hide Park är planterad.

Äntligen hade min lilla tjuvväxt från Hyde Park fått så stora rötter att det funkade att plantera ut den i våra rabatter. Hoppas Hoppas vill vill så gärna att växten tar sig hos oss. Vet att man inte får göra så här men erkänn att det är ganska coolt också om vi får en del av Hyde Park här hemma.

Potatisen är på G.

Helt otroligt, att jag kunde bli så glad när jag såg att våra potatisar äntligen börjat komma upp.
Jag är så taggad och hoppas att vi får dra upp egna potatisar framöver.

Soffbygget går vidare.

Dynan är införskaffad och pallarna är färdigmålade. Nu ska jag bara såga lite och fixa någon form av dra på lakan som skymmer det randiga tyget på madrassdynan. Så roligt att orka vara lite kreativ igen. Jisses vad jag saknar mina dagar som Ateljerista ibland.

  
Ni måste bara få er en titt på de lila blommorna bakom mig på närmre håll. Så bedårande fina små blommor.

Nedräkningen har börjat.

Tror knappat att det är sant men det är på riktigt. Robert och jag åker till Barcelona på vår bröllopsdag i 3 dagar. Det ska bli så himla roligt att bara åka iväg R och jag. Barcelona igen dit vår bröllopsresan gick för 18 år sedan snart. Nedräkningen har börjat 13 dagar kvar. Längtar verkligen tills vi flyger iväg.

Tjingeling så länge – Vi hörs imorgon.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: