Alltså jag är verkligen på G.

Hej.

Alltså jag är verkligen på G nu. Jag gjorde det idag igen. Joggade ett varv runt spåret vid Brosjön. Till råga på allt så slapp jag regn idag. Känner mig så enormt taggad kan jag lova er.

En liten del.

En liten del av leden eller så kanske det inte var men eftersom jag såg denna skylten vid infarten ner till Brosjönsbadet och kände mig så fantastiskt duktig fick denna vara min medalj idag.


Duktiga tjejer får även blommor.

Längs promenaden hem från spåret möttes jag av en natur som fullständigt står i full blom. Jag bara njuter av varje andetag för så himla nice tycker jag det är. Duktiga tjejer får även blommor som jag till exempel.


Testing.

Jag blev tipsad av en bloggkompis om denna Yollibox som är en frozen yoghurt. Yollibox är en ekologisk frozen yoghurt som består av mer än 70 % yoghurt och har låg fetthalt. Alla Yolliboxar är handfyllda, har återvinningsbar förpackning och är såklart gjorda på riktiga frukter och bär. Den skulle vara fantastikt god och både vara lite nyttig och ekologisk. Jag tog hem en med smak av hasselnöt och choklad. Betyget blir 4,5 av 5 möjliga. Helst skulle den finnas i mindre boxar så de hade passat för en person istället för en vanlig glass en somrig dag i solen.

Ha en fortsatt trevlig tisdag.

Kram Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: