Tro det eller ej.

Hej.

Tro det eller ej men jag joggade ett varv runt spåret vid Brosjön. Knappt att jag tror att det är sant själv. Allt går så mycket lättare när jag har en podd eller en P3 dokumentär i lurarna. Sjukt stolt över mig själv.

Tro det eller ej.

Jag tror minsann att det håller på att hända något i min skalle. Efter många timmar med Stresspärmen och nu främst om mina värderade riktningar i livet så börjar det hända något med mig. Ett av mina uppdrag eller utmaningar har varit att bli en JAGIGARE Kamilla. Det har tagit så lång tid att sätta mig själv främst med gott samvete men jag gör det faktiskt ibland.

PW eller joggingtur.

Idag gick jag med mina lurar mot skogen och spåren runt Brosjön. Plötsligt fick jag feeling och började små jogga. Jisses vad stolt jag blir över mig själv. Jag gjorde det – ett varv runt utan att dö.

Regnigt och vackert grönt.

Tänk att allt blir så mycket grönare när det regnar eller regnet precis slutat. Runt Brosjön idag var allt sådär härligt smaragd grönt, eller nästan som gröna gele´grodor. Regnet föll men det gjorde mig ingenting snarare att jag kände mig extra duktig och njöt ännu mera av att få vara.

Tomt på badet idag.

Tänk att jag gjorde det gånger två.

Jag gjorde det igen. Äntligen tog jag tag i en av mina drömmar (att få göra något speciellt med R på vår bröllopsdag). Mera om det senare men det känns så himla bra och spännande. Och nu kom solen igen. Alltså kanske borde jag köpa en lott idag.

Mot affären. Ha det gott. Vi hörs.

Puss på er.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: