Tre T – Tjejsnack, Träningsvärkstan och Tips.

Hej igen.

Till slut kom äntligen solen tillbaka. Även om molnen hängde tunga över oss här i Stockholm.

Så himla goda.

Jag har varit sugen på gott bröd länge och ramlade in på ett ljuvligt knäckebröd idag. Svindyrt men så himla gott. Nästan så jag längtar redan nu tills det blir frukost igen. Dagens tips från mig blir ett så gott knäcke från Pyramidbageriet.

Min måndagskväll.

Marcel skulle på nästa träningsställe med laget. Idag var det Träningsvärkstan i Huddinge som fick besök av Flempangänget. De såg ut att ha ganska kul även när de kämpade och slet som bara den.

Tjejsnack med bästa dottern.

Tog med min finaste Tilda på en promis till Donken för att ha lite tjejsnack. Tänk att vår lilla tjej redan är 10 år i november och de har både killproblem och tjejtjafs i gänget. Inte trodde väl jag att jag redan skulle få prata tjejsnack på denna nivå med vår lilla tjej.

Glöm aldrig att du är bäst – Älskar dig allt.

Tog med oss gott kaffe och glass tillbaka till gymmet där Flempangänget svettades.

Dags även för mig att krama kuddarna för nu är jag trött.
Hörs imorgon.
Kram.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: