En söndag i sonens fotspår.

Hej Sötnosar.

Hoppas att du har haft en fin helg. Jag har landat i soffan med mitt kvällsthe´i soffan med datorn i knäet. Jag fixar med alla bilder som jag tagit idag medan Tilda sitter och letar efter skolavslutningsklänning. Jag hittade en super fin från Molo som hon ratade med stil kan man säga. Den jag hittade var både ful och barnslig (vi har inte alls samma smak längre dottern och jag).

Nu skulle det varit kul att haft ett collage på alla de klänningar som vi hittade för att kunna visa er och få lite tips och råd. Men se något collage har jag inte ännu. Kanske får jag till det med alla sparade bilder på avslutningsklänningar.

Crossfit för Flempangänget.

Mycket träning har det varit idag för Marcel, Först ut Crossfit på The Nox Box Company med laget. Alltså jag blir så imponerad över killarnas vilja och jädrar anamma. De kämpar och sliter så jag nästan tappar andan. Idag var det första gången som jag kände att jag kunde associera mig med träningen då killarna fick bygga tak på händer mot en väg.

BB Exclusive Fys.

Nästa stopp efter en snabbis på MC Donalds i Globen blev BB fysen i Solna. Min söndag har gått i  sonens fotspår. Det är lite så det är att vara hockeymamma, man följer liksom med dit spelarna går. Om vädret hade varit trevligare hade det varit riktigt kul att stå och snicksnacka med föräldrarna. Nu stod vi alla och frös i regnet.

Mot värmen.
 
Tilda och jag orkade inte med kylan så vi gick en sväng till Solna centrum. 
Riktigt bra gjort av oss att gå från Solna med varsin varmmugg med dricka och bara shoppat en ny ansiktscreme till mig och frisörtips broschyrer.

Nu tänkte jag se om det finns någon film jag kan kika på. Känner mig ganska slut lite som

”Upp som en sol och ner som en pannkaka”
Sov Gott.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d