Solen och spaden.

Natti Natti.

Nu har klockan blivit alldeles för mycket igen men jag kan inte sova. Jag har så mycket att tänka på ikväll känns det som. Mina senaste dagar har varit så underbara men samtidigt intensiva.

Solen och spaden.

Idag har jag mest hängt med solen och spaden. Sista växterna är i jorden. Jag mår så himla bäst när jag får fixa och trixa runt i trädgården.Tråkigaste jag vet.

När jag fått pyssla hela dagen med det jag tycker bäst om måste man ta tag i det som är tråkigast också – stryka och vika tvätt. Men nu är det gjort. Så himla skönt när jag var klar och allt inburet.
Vad tycker ni är tråkigast?

Tre minuter – tre tankar.

Boken om min framtid på tre minuter är kul och jag tror att den är bra för mig. Att stanna upp en stund varje dag och reflektera över mig och mitt liv känns riktigt bra. Barndomsdröm…den är riktgit svår faktiskt.


Fy vad tråkigt.

Fy vilket trist inlägg men jag känner mig ganska trist just nu. Många tankar och funderingar som snurrar i skallen. Precis som det brukar vara när jag ska till Stressmottagningen dagen efter. Måste försöka sova en stund nu.

Sov gott.
Kram. 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: