Sol och sandaler.

Hej på er.

Även idag skiner solen från en klarblå himmel. Jag bara älskar det. Tråkigt nog så måste jag försöka hinna klart med all tvätt innan jag får komma ut i trädgården. Marcel måste ha sina saker rena och fram plockade för att han ska åka till Finland i eftermiddag med hockeyn. Men först lite mera kaffe och sandaldrömmar vid datorn.

Sol och sandaler.

Jag kan ju inte annat än att bara tok le när jag ser vad väder appen i telefonen sa till mig igår och samma gäller för idag. Hoppas ni har en lika munter prognos som jag har.


Sandaler.

Sommar och sol betyder sköna sandaler med fina fötter. Är inte riktigt där ännu med mina skadade fötter men de är på G att bli bättre. Har kikat runt i butikerna på sköna och fina sandaler en stund.
Jag hittade flera snygga men jag vill att de ska kunna gå långt i utan att göra ont. Fastnade för dessa vita sandaler med vit sula från Nelly som ser riktigt sköna ut med liten klack men inte är en klacksko.

Ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: