Bästa bästa bästa.

Halloj.

Tvätten är klar, sonen iväg skickad till Finland och jag hann med en stund i trädgården innan det blev eftermiddagsvila för mig.

Bästa kommentaren.

Igår fick jag en sådan kommentar ni vet som riktigt värmer i hjärtat. Jag blev både glad, förvånad och stolt. En av sonens lagkompisar frågade mig igår om jag skulle med till Finland. Sonen ska på hockeycup i Finland med sitt lag. Jag svarade att – Nej denna gången får Marre åka själv. Var på killen säger att det var synd för att jag tar alltid så roliga bilder på alla matcher och så.

Tack snälla för den. Kul att killarna uppskattar de bilderna jag lägger ut i lagets forum.

Bästa blomman och korgen.

Bästa platsen till bästa blomman, jag är glad att jag valde att plantera denna ovanliga förgetmigej vid bergsknallen för att ljuset blir så vackert på blomman mot det gråsprängda berget.

  
Bästa korgen att bära med ris och ros från rabatterna och tomten. Den är mer än väl använd kan jag lova er. Hur praktisk som helst.

 Bästa fotografen.

Eller så är det lite så här jag känner mig idag. Lite splittrad många känslor och många beslut men som jag lärt mig att lyssna på mitt hjärta som säger vad jag tycker, tänker och känner löser det mesta. Lillprins har många fantastiska sidor men foto har inte ännu intresserat honom. Han tycker nog inte han behöver heller när jag fotar det mesta hela tiden.

Dagens citat.

Dags att fixa mat till gympatjejerna.
Kram på ALLA.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: