Valborgsmässoafton.

Hej.

Imorgon när vi vaknar så är det Maj, visst är det härligt. Som jag har längtat efter att våren äntligen skulle komma och idag på självaste Valborgsmässoafton kom våren tillbaka.

Firar våren med jordgubbar.

Hur smarrig såg inte denna lilla trälåda full med jordgubbar ut att vara? Självklart så är de svenska godast men tills de är klara funkar de Spanska helt okej för mig. Tänkte göra en jordgubbspaj till i kväll. Tildas kompis ska sova över och sedan tänkte vi grilla och gå ner till Uttran sjön och kika på Majbrasan och fyrverkerierna.Grattis till Kungen.

Jag som verkligen är en rojalist och bara älskar vår fina Kungafamilj har små kikat på tv från alla firandena av Kungen som fyller 70 år idag. Grattis Kungen!!!


Pallkragar och övningskörning.

Vilken bra kombo, att låta Wille köra till Plantagen i Södertälje så jag kunde köpa pallkragar till mina sättpotatisar som behöver komma ner i jorden snart. Hittade även svarta violer. Hur coolt är inte det med svarta violer? När jag jag yngre var jag såld på Staffan Helllstrands tidigare grupp SH. De har en låt som heter just Svarta Violer som vi sjöng och gastade till i högan sky på många förfester. Så kanske just för den låtens skull kommer vi ha svarta violer här hemma.

 Mina fina naglar igen.

Min duktiga och trevliga Nagelteknolog Malin Selin lägger ofta ut bilder på de fina naglar hon skapar. Hittade denna fina bild på mina naglar. Ni förstår att jag är nöjd eller hur? Malin jobbar på Beautilicious.

Dags att hoppa vidare. Ha en fin Valborgsmässoafton om vi inte hörs mera idag.
Kramis.

 
 

2 thoughts on “Valborgsmässoafton.

Add yours

  1. Vilken mysig valborgsmässoafton ni får!

    Dina naglar är gudomliga! Jag blir själv sugen på att gå och fixa mina naglar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: