Att se allt bakifrån.

Hej.

Här hemma har vi 2 halvdeppiga tjejer idag. Jag har ingen bra dag idag. Det känns som om allt går emot mig just nu, så sjukt trist. Tilda deppig för hennes airboards leverans datum skjutits fram ytterligare.

Ut och andas.

Till slut kom vi på att vi skulle se allt bakifrån och börja med allt trist så blir nog allt bra till slut.
Så bort med allt tråkigt och in med allt bra och solen.

Nya korta håret men i positivt tänkande friska håret. Vad gör väl längden? Jag kan ju fortfarande ha tofs och städfrisyren så det är nog lugnt.


Hej till P och A.

Tilda gick upp och pratade med våra hamstrar som nu är i himlen en stund. De har en solcells lampa hos sig som nu lyser varje kväll och gör oss påminda om de fantastiska små liven. Vi saknar er killar.Dagens Jag.

Väl hemma från frisören hoppade jag i mina favorit mysbyxor igen. Det finns inga skönare byxor än dessa träningsbrallor från Adidas. Egentligen borde jag klicka hem flera par i nya färger för de är så himla bäst. Dagens jag är ingen toppen Jag men idag är det så som jag är.

Nu väntar tacokväll och fredagsmys framför Lets Dance.
Önskar er en bra kväll.
Puss.

One thought on “Att se allt bakifrån.

Add yours

  1. Så fin i håret !!
    Hoppas du får en alldeles bra fredag och det går upp och ned hela tiden :/ känner mig slut jag med och vet inte hur mycket jag fått med mig av Stressmotagningen ..vad känner du ??
    Kramisar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: