Surfat runt bland sommar och sol.

Halloj.

Vad gör man inte en dag som denna? Ösregn och iskallt ute, jo då drömmer i alla fall jag om sommar och sol. Surfade in hos HM som fått in en massa nya badkläder. Rätt eller fel dag kan ju diskuteras antingen så tjurar man ihop sig, gillar läget och plaskar runt i pölarna eller så gör man som jag drömmer mig bort till sol och värme.

Baddränkt i år?

Baddräkt tycker jag är så snyggt på alla andra men inte på¨mig. De passar liksom inte mig som är lagom rund och inte har varken fixat nya tuttar efter 3 ammade barn eller tränat bort fika magen ännu. Men drömma kan jag ju kanske lika bra som andra om en fin baddräkt.

Jag hittade en som kan funka och var så himla fin, den mörkblåa får komma hem till mig. Visst var den fin? Den turkosa är också en favorit men den kommer inte funka på mig, tråkigt men sant.

Tjingeling.

Kram Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: