Blir inte alltid som man tänkt.

Hej och Godmorgon.

Egentligen så skulle jag suttit i stan och ätit frukost nu innan Stressmottagningen och fysioterapin.
Men mina skoskav som jag fick förra vecka vill inte alls läka utan spricker upp hela tiden och gör vansinnigt ont. Igår kväll kom även feber vilket enligt alla läkarsidor på nätet är ett tecken på infektion. Sov dåligt inatt igen på grund av att fötterna gör så ont. Så idag blir det läkarbesök för att kolla upp dem lite. Det Blir inte alltid som man tänkt.
  

Lånad bild från wallpaper.com

Öppet hus.

Igår eftermiddag hade Tildas skola öppet hus. Där visade de upp vad de arbetat med och det bjöds på snacks. Klass 3a är en super fin klass med en rad fina och kloka barn. Det märks verkligen att de gillar varandra i klassen. Att deras lärare Anna sedan är både trevlig och kanon bra gör ju saken inte sämre.


Idag ska jag enligt min nya bok ”Min framtid på 3 minuter” fundera på 3 saker jag skulle vilja lära mig mera om. Än så länge eller efter 2 dagar så är det ganska skönt att sätta sig med boken och reflektera över dagen och livet. Bara 3 saker, jag som vill lära mig massor med saker hela tiden.
Släpper de tankarna en stund och tar tag i denna regniga torsdag.


Var rädda om er och varandra.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: