Date med Hjärtat.

Hej Hej.

Vaknade innan klockan ringde idag, det var länge sedan sist kan jag lova. Fast jag vet inte om jag kände mig så utsövd för det. Kanske bara var någon knasig dröm som väckte mig. Jag har nämligen kommit in i en riktig drömperiod igen.

Date med Hjärtat.

Lunchdate med Hjärtat som även blev en sväng mot Bauhaus för att kika på dynor eller trädgårdsmöbler. Jisses så mycket snyggt vi såg. Grejen är ju den att bara för att något är toksnyggt så kanske det inte alls passar hemma hos mig.

Nya möbler blev det till slut, nytt bord, stolar och nya solsängar. Dyrt blev det men så fint det kommer bli hemma hos oss i vår och sommar. Det känns så kul att få fint på altanen igen. Våra gamla möbler ser inte så roliga ut längre och det hade tagit flera timmar att få de teakmöblerna snygga igen.

Vi valde denna grupp men köpte till en ljusgrå sittdyna som vi tyckte gjorde stolarna ännu finare. Ska bli spännande att se hur det blir när de kommer i slutet av veckan.

Lite kul till mig, medan Robert beställde gick jag runt och hittade nya trädgårdsredskap till mig. Hittade även ett minikit för att testa sätta egna potatis. Så roligt att försöka sätta sina egna potatisar. Precis så som min morfar alltid gjorde i sina stora stora potatisland när jag var liten. Måste bara köpa 2 pallkragar att plantera dem i men det får jag fixa ikväll om jag hinner och orkar.

Lunch på Anna Giertz.

Åkte vidare till Hågelby och Anna Giertz för att äta lunch. Jag kände mig både nyttig och vuxen när jag valde torskryggen. Idag var det lugnt och skönt på Anna Giertz, visa dagar är det både stimmigt och högljutt.

Supersmarrigt knäckebröd.

Snart slut på denna vilan och dags att ta nya tag igen.
Ha det gott.
Puss.

One thought on “Date med Hjärtat.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: