Ny vecka med nya utmaningar.

Hej.

Ny vecka med nya utmaningar har precis börjat. Dags att köra lite måndag igen då. Veckan är planerad så gott som det går. Lugnet och tystnaden har lagt sig här hemma, bara tvättmaskinen som snurrar. Får se hur det går med alla promenader som är inplanerade nu när jag fått så hemska skoskav. Hoppas att de läker fort nu.

Dagens Klick.

Precis som alltid på måndagar blir det bloggläsande och kika i webbbutiker på förmiddagen efter allt morgonfix. Dagens Klick efter helgens tipsvinst kommer från Lost Without You. En mysig butik med lite speciella och annorlunda accessoarer. Jag har tidigare handlat ett halsband och fluffboll från dem och varit så nöjd.

Måndag = massvis med kaffe.

Måndagen är igång och livet rullar på. Jag tänker göra denna veckan till min vecka och varje dag försöka hitta:
Dagens bästa,
Dagens utmaning,
Dagens lycka,
Dagens jobbigaste
Dagens känsla.Önskar er en bra start på veckan.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d