Äntligen kom den.

Tja.

Bjöd mig själv på en riktigt lugn och skön förmiddag. Både mindfulness och en P3 Dokumentär i lugn och ro. Jag har verkligen fastnat för P3 Dokumentärerna, bara vinjettmusiken ger en sådan härlig stämning och känsla. Idag lyssnade jag på fallet om Marina Johansson som försvann spårlöst. Det dröjer inte länge innan hennes ex-sambo, som bor kvar i källaren i hennes hus, misstänks för mord.

 Tillbaka där allt började.

Nu när isen är borta i Visättra och Marcel har nya skydd som behöver köras in blev det Allmis i Tumba idag med 2 Tumba kompisar. Tillbaka där allt började. Tro det eller ej men korridoren med omklädningsrum luktade helt okej. Alltid annars eller tidigare stank den av svett. Inser att det var några år sedan jag hängde i Ishuset var och varannan dag.

 Äntligen kom solen.

Vädret har varit lika tokigt idag som igår men som tur var kom solen äntligen fram. Så skönt att jag tog med mig min nya tidning och satte mig med kaffekoppen på verandan till Lillstugan. Egentid när den är som allra bäst.

Dagens bästa – Solen och min vinst på hästarna i helgen.

Dagens utmaning – Att hålla mig så stilla som möjligt för att skoskaven skulle ta fäste.

Dagens lycka – Min egentid i solen med trädgårdstidning, kaffe och Lena PH i öronen.

Dagens jobbigaste – Inse att min energinivå idag var så låg. Orken försvann alldeles för fort.
Dagens känsla – Lycka och värme. Framför allt känslan av att jag tror på mig själv.


Hur många barn får jag när jag blir stor?


Klart att jag vill bli mormor så småningom men det ser ut att bli riktigt dyrt med så här många barn. Många julklappar lär det bli.

Var rädda om er. Vi hörs.

Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: