Tänk om han kunde energidela.

Hej Hej Söndag.

Har ni haft en skön söndag? Nu skiner solen och fåglarna kvittrar men vädret har verkligen spelat upp hela sitt register idag. Iskallt imorse med kalla vindar, hem från Solna körde vi genom kraftiga hagelstormar, väl hemma en stund föll det stora snöflingor och nu skiner solen igen. Helt galet måste jag säga.

Snöstorm i slutet av april.

Snöstorm idag i slutet av april går bara fet bort. Vilken tur för mig att jag kunde se detta spektakel från soffan hemma hos mig. Nu måste väl vintern gjort sig hörd för sista gången denna våren.


Gym och träningsställen nästan hela dagen.

Mycket gym och och träning har det varit idag. Inte för min del då utan för Marcel men jag har ju varit där och sett lite hur man gör på gym. Ha ha ha, lite närmre att börja gymma än jag var tidigare kan jag ju få säga.


Först ut idag var fystester med Bjurling Exclusive Stars gänget på Balance i Solna. Jäklar vad de är duktiga och kämpar och sliter de här killarna. Sedan var det lite extra kul att träna Anna som var Flempan mamma för något år sedan.

Crossfit vid Globen.

Nästa träningställe blev Crossfitstället vid Globen där Flempan gänget kör pass varje söndag. Att han bara orkade, min Marcel efter det helt galna testpasset han gjorde i Solna tidigare idag. Tänk om han kunde energidela precis som jag gör åt honom nästan varje dag med internetdelning. Då kanske jag varit frisk nu.

Vilken skitsnygg vägg det fanns inne på Crossfiten.


Lite shopping.

Eftersom Robert hunnit hem från sin jobbsväng och följde med till Globen kunde Tilda och jag gå en kort sväng i Globen centrum och kika efter byxor till Tilda. Det känns som om hon äter byxor just nu. Var och varannan dag kommer hon hem med håll i rumpan eller på knäna. Jag skyller på Bussparken där hon och hennes alla kompisar hänger varje dag efter skolan.

Gosedjur hit och dit. Tilda har aldrig tidigare varit intresserad av nallar och gosedjur. Men i år, året då hon ska fylla 10 tar hon igen allt vad gosedjur heter. Idag köpte hon 2 nallar på BR i Globen för 25% som de hade på alla varor i öppningserbjudanden.

Resten av kvällen tänker jag vila mina hemska skoskav som fortfarande gör hiskligt ont.

Kramis på er.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: