"Ska man vara fin får man lida pin"

Hej på er.

Har ni haft en bra lördag så här långt? Jag har drabbats av sju resor värre skoskav än vad jag hade härom dagen. Så illa att jag vakande i natt av ren smärta så fort jag rörde på fötterna.
”Ska man vara fin får man lida pin”,  okej okej jag ger mig. Nu tänker jag sälja mina toksnygga Nike Air Thea för att de är för små för mig och ännu förstora för Tilda. Super trist för jag gillar dem hur mycket som helst till utseende men ogillar dem skarpt till hur de funkar och beter sig mot mina fötter. Känns som jag borde vetat bättre men det gjorde jag tydligen inte.

 Visste vad jag behövde.

 
 Nu sitter jag här hemma och alla de saker jag hade önskat eller tänkt mig för min del idag blev istället att dricka gott kaffe och smaska på Marianne karameller. Fast det gillar jag ju också. Riktigt längesedan jag mumsade på Marianne, hittade påsen i lådan i köket  det måste vara Robert som tagit med den hem från något jobb.


Varning varning för äcklig bild.

Ska jag eller inte lägga ut bild på mina hemska skavsår? Någon kommer skrika bakut att jag är knäpp men säger som tjejen som lagade potatisgratäng från från färdig påse och sa när gästen ville ha receptet att det var hennes gratäng att detta är min blogg och jag bestämmer.

Min blogg är min lilla dagbok och nu har jag hemska skavsår så då ska de med i bloggen.
Hoppas att de läker snabbt och att det inte är någon infektion i den fast jag själv kanske tror att det kan vara en infektion i det ena.

Blunda….

Tjingeling. Vi hörs snart igen.
Kramis.

One thought on “"Ska man vara fin får man lida pin"

Add yours

  1. Aj aj aj..vilka skovskav. Det där gör ont. Hoppas det går över snabbt. Vartenda steg känns jue 🙁
    Önskar dig en finfin söndag.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: