Mjukglass, körsbärsblommor och skoskav.

Hej.

Jag har varit så duktig idag som gått både till och från pendeltåget hem. Först för att tiden fanns och solen sken, hem för att bussen inte gick på alldeles för länge. Visst ske solen och allt var toppen tills ena foten fick värsta skoskavet. Attans vad det gjorde ont tur för mig att jag hann in på Apoteket innan det var dags igen för Stressmottagningen. Nu tänkte jag visat en bild på mitt onda men jag sparar den åt mig själv. Snällt eller hur?

Mjukglass och körsbärsblommor.

Fokusera på JAG.et jag är min nya uppgift från Stressmottagningen. Sagt och gjort, jag ville äta mjukglass och titta på alla vackra körsbärsblommor i Kungsan.

Ni kan ju tänka er hur mycket folk det var i Kungsan vid lunchtid idag när vädret verkligen bjöd upp till dans. Mjukglass med extra mycket nötkross är min favorit när det handlar om mjukglass. Så jag satte mig som många andra runt en av statyerna och bara njöt av livet. Tankade mig med en massa energi. Egentid när den är som allra bäst.


En rosa värld.

Stockholmarna och alla våra gäster måste vara lika lyriska som jag när detta tak av rosa blommor. Det är tjockt med människor som sitter med sina glassar, kikar upp i skyn och bara ler.  Men det är ju självklart att människorna ler vad annars kan vi göra åt denna rosa värld.

Oj oj oj, måste lösa pannkaksstrul nere i köket nu. Måste rusa.
Må så gott.
Vi hörs.
Puss.

One thought on “Mjukglass, körsbärsblommor och skoskav.

Add yours

  1. Vi har ett stort sådant träd här i stan med, åkte förbi det igår och tänkte fota, men det var brunt, antinge redan blommat över eller inte gjort det än, verkar ju märkligt om det redan blommat över, så vi kanske är sedan.

    Så gott med mjukglass, men aj för skoskav

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: