I am in heaven.

Hej.

Som ni säkert vet älskar jag trädgård, växter och fika så vad passade bäst för mig en dag som denna om inte ett besök på Zetas trädgård. 

I am in heaven.

Ja det är verkligen sant, jag var i himmelriket. Fast det var lite väl kallt för att gå barfota i ballerina skor och tunn skinnjacka och tur var väl det för annars hade jag säkert gjort slut på min veckopeng.

Jag njöt i fulla drag när jag gick runt och filurade och kom på nya idee´r att kanske genomföra en vacker dag i framtiden.  En rabarber planta med samma namn som svärmor ”Barbro” och en annorlunda ny sort förgätmigej fick följa med hem.


Förmiddagsfika på Zetas.

Det lilla lilla trädgårdscafet på Zetas är riktigt mysigt men lite för trång inomhus när det är halvtrist väder ute och alla vill sitta inne. Miljön är trevlig men så vackra bakverk på blommor på. Jag kunde stå emot idag och tog bara en pytteliten schackruta till min cappucino. Då blir jag lite stolt över mig själv som kan motstå.


Hemma igen hann jag med att vila en stund. 

Så skönt och välbehövligt efter att bara sovit 2 timmar i natt. 

Att jag fortfarande står på benen fattar jag inte själv.

Vi hörs snart igen.
Puss.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: