I min lilla lilla värld av blommor.

Hej.

Jag är verkligen tokig i blommor, trädgård och vackra omgivningar. Så idag blev det nya stenväxter som blev dagens uppdrag när jag gick ut på promis.


  I min lilla lilla värld av blommor.

Tänk att rådjursbocken var så snäll och lämnade några små blommor. Alltid något, bättre än inga alls.


Stenparti  växter.

Egentligen så var jag sugen på dessa plantor redan i helgen men då orkade jag inte bära med dem till bilen. Vilken latmask, jag erkänner men det var lite tidspress också i samma veva. Men nu är de hemma och väntar bara på att få komma på plats. Jag kanske borde sadla om och bli trädgårdsmästare eller designer. Det skulle ju vara för bra för att vara sant…Kanske får det bli min hemliga lilla dröm, vem vet??


Blåsippor ute i backarna.

Det finns ett ställe här i Tumba där ena sidan om cykelvägen är vit och den andra blå. Ofta så ser man någon enstaka blåsippa men inte här inte här är ena sidan av backen helt full. Helt magiskt vackert.

Ha en bra dag hörrni  så hörs vi snart igen.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: