Dolly Style för hela slanten.

Hej.

Just nu sjungs och dansas det till Dolly Style här hemma hela dagarna. Tilda och två av hennes bästa vänner har köpt både kläder, diadem och skor för att efterlikna sina idoler till max. Hur gulligt som helst men samtidigt helt galet för allt detta har resulterat i att både jag och Marcel också går och nynnar på deras låtar. Och det är inte alls bra….jag gillar ju The Cure och det är ju coolt (ha ha ha).

Dolly Style för hela slanten.

”Holly, Polly och Molly – I am ….”  Nu återstår det bara för oss föräldrar att hitta en spelning med Dolly Style så vore säkert lyckan fullständig för tjejerna.


Just nu tjatas det om att man även måste ha peruken i rätt färg. Ja ja vi får väl se om Tilda kan skrapa ihop sina sista sparpengar till en blå peruk.
 


Jag kan också Dolly Style.

Eller så gjorde jag allt fel och inte alls fick vara med i dansen. Hur som helst kom tjejerna fram till idag att jag kunde få vara skuggare som de har på fristående i gympan. Skuggare är egentligen vikarie som måste träna dansen men en bra bit ifrån så man inte stör de riktiga dansarna. Jag tröttnade på det kan jag säga.


Så nyfiken på Prins Carl Philips presskonferens.

Nu ser verkligen fram emot att få lyssna på Prinsen när han talar om Sveriges nya kungabarn som föddes ikväll. Prins eller prinsessa? Vad tror ni? Jag tror nog på en prinsessa. Grattis till Prinsparet som nyss blivit föräldrar.

Ha nu en toppen tisdag.

Puss.

One thought on “Dolly Style för hela slanten.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: