Jag tror minsann att jag kommer att lyckas.

Hej igen.

Jag tror minsann att jag kommer att lyckas.

När vi var i London så bodde vi granne med Hyde Park och där längs kanten växte murgröna. Det var där och då jag fick min snilleblixt, eller mitt tjuvaktiga sätt för jag snodde med mig några kvistar av murgrönan i Hyde Park. Ta da…. tror minsann att jag kommer att lyckas. Efter några veckor i ett vattenglas har det börjat komma skott och småblad på ena kvisten.

Visst är det coolt om det kommer att lyckas även utomhus.

Men som någon sa det är ju så vi människor gjort i urminners tider, att de som åkte på de stora skeppen tog med nya saker hem till sina länder. Nu hoppas jag verkligen att det kommer funka även när det blir dags att plantera ut skotten.

Vi hörs och ses.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: