Ibland går ju allt bara fel .

Hej på er.

Har varit på Stressmottagningen idag igen. Hur ska det gå för oss i min grupp träffas längre? Den frågan ställer vi oss allihopa. Vi har bestämt oss för att vi ska ses varje torsdag även efter våra grupptider tar slut vilket jag tycker är bra. Det är så skönt att prata med de som är i samma sits.

Som alltid innan Stressmottagningen.

Imorse hann jag inte med mer än två munnar kaffe innan jag åkte in till stan. Så gissa om jag var hungrig när jag äntligen kom fram till favostället efter en del förseningar. Jag råkade visst hälla ut all musli på bordet när jag skulle lyfta locket av yoghurten (så typiskt mig) men jag såg väl så snäll ut för jag fick en ny med en gång. Ibland går ju allt bara fel. Lite så har det varit för min del idag. Men de knasigheterna lämnar jag för mig själv.


Mojito godis.

Förra året kom Body Shop med en serie med mojito doft vilket jag tyckte doftade gott men kändes helt knasigt att använda som body butter. Nu finns det godisar med mojito smak, halvsura men riktigt goda. De kommer garanterat att hamna i min påse framöver.

Ses och hörs.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: