Nu jäklar är det krig….

Hej.

Nu jäklar är det krig på allvar!!! 
Alltså dessa rådjur är inte mycket värda i mina ögon. Nu kommer säkert någon säga att rådjurs kiden är så söta. Det må vara sant men det är krig. Har precis klickat men de bästa tipsen jag hittat förutom höga stängsel eller jägarexamen.

Jägarexamen lutar det starkt åt för då kanske jag till och med kan bli rik på köpet. Rådjursstek ska ju vara så fantastiskt gott. Kan lova er att jag aldrig kommer varken smaka eller äta rådjur. Hua hua så jag pratar men jag är så jädra less på dessa odjur.

I eftermiddag ska jag räkna på vad stängsel skulle kosta på baksidan. Har ni några små som stora tips på hur jag skrämmer bort eller vad som heslt vad gäller rådjur tar jag så gärna emot dem idag.

Tack bocken för att du lämnade 2 blommor.
Kram.

2 thoughts on “Nu jäklar är det krig….

Add yours

  1. NEEj ajdå vad tråkigt, men stängsel låter väl rimligt, så har pappa gjort i deras stuga vet ja, sådant där hönsnät

  2. Nedrans fästingbärare. Jag gillar inte heller rådjuren. Förstår att du förklarar krig mot dom.
    Ha en fin torsdag.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: