Födelsedagsfiranden igår.

Godmorgon.

Läget? Här skiner solen idag igen, så underbart härligt. Kan det bli bättre?. det tror jag knappt inte.

Födelsedagsfiranden igår.

Igår fyllde Robert år så det blev en hel del fikande för vår del. Precis som vanligt väckte vi R med tårta, paket och skönsång på sängen (fast jag vet att R redan var vaken när vi kom, såg att han kikade i telefonen när jag klev upp).

Roberts och Marcels egen tillverkade kvällstårta.


Min måndag.

Måndagen innehöll en hel del saker trots att jag inte funkade så bra med ryggen. Marcel har varit hemma ett par dagar dunder förkyld så han fick en extradag igår och då blev det en tur till Hockeymonkey för att lämna de för små handskarna och kika på ny hjälm. Alltså det här med hockeymålis grejer kostar så mycket pengar att jag tappar räkningen. Ska det verkligen vara så att man måste råna en bank för att ens barn ska hålla på med ishockey? Så kan ju inte tanken varit från början när de hittade på den sporten.


Marcel fick sin julklapp tidigt i år – nya benskydd.

Lunch med R på Långbro Värdhus hann vi också med. Synd att jag bara läste halumi och inte surkål som var ett av tillbehören till min rätt. Så jag säger att halva rätten var god medan kålen fick bu av mig.

Lånad bild.

Lånad bild då min kamera inte kom fram.

Grillade och hängde lite hemma hos mig.

Äntligen så fick jag också ta del av årets allra första grillning. Öppna dörrar, ljuvlig doft och lite hänga i taket lite så var det här hemma hos mig igår eftermiddag.

Övningskörning.
Åkte lite bil med Wille igen. Det går bättre och bättre.
Hämtade hem toktjejerna.
Alltså de här två tjejerna skrattar hela tiden. Spelar ingen roll att de tränat gympa i nästan 3 timmar så gapskrattar de i bilen hem. Igår satt jag kvar i 5 minuter utanför E´s hus medan T och E tokskrattade åt en Zlatan film på youtube. Tokungar, jag blir glad i hela hjärtat av att bara lyssna på er. Kramis. 
 

Men mina fina idag är det onsdag så nu gör vi lite onsdag.
Kramis på er alla.

One thought on “Födelsedagsfiranden igår.

Add yours

  1. Tråkigt att du har ont i ryggen, samt mums vilka goda tårtor, =D. Ja enormt dryg människa, jag mena man har ju liksom vett och etikett regel

    Hoppas att din dag blir toppen 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: