Tur för mig

Hej.

Jag dör vad vi har haft det underbart här i Stockholm idag. Fast mitt ben och rygg inte funkat alls idag gick jag från Fridhemsplan och Stressmottagningen till Centralen i lugnt tempo me myrsteg. Var bara tvungen att andas in våren när den bjöd på så underbart väder.

Tur för mig. Vilken jädra tur jag har som fått Giorgio Grossi, (Forskningsansvarig, leg. psykoterapeut) på Stressmottagningen som min psykoterapeut. Han är absolut den klokaste människan jag någonsin träffat.

Tur för mig att det var så lugnt och skönt på tågen idag. Ibland är det ju fullt kaos på tåget och livat värre men inte idag som skönt var.

Tur för mig att jag hann med en god fika på favoritstället. Det blev som oftast extra stark cappucino.

Tur för mig. Blev så glass sugen efter promenaden i stan idag att jag var tvungen att testa en av GB´s nya glassar. Jag testade en lakritsstrut som var laktosfri, vilken var riktigt god, kommer garanterat mumsa lakrits strut igen.

Tur för mig som såg dessa underbara vårblommor längs vägen när jag gick hem från bussen idag.
Kände bara lycka över att våren är här och allt det vackra börjar igen.

Nu är det dags att packa in Robert´s paket och förbereda inför morgondagens födelsedagsfirande.
Må så gott.
Puss.

 

One thought on “Tur för mig

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: