Nästan glömt bort.

Halloj på er.

Sitter i min egna fåtölj och dricker mitt kvälls the innan läggdags. Har ni som jag tittat på Lets Dance? Jag bara frågar mig, hur jäkla bra kan man vara på att dansa? Bianca Ingrosso var helt magiskt duktig, hon måste ju bara vinna årets tävling, konstigt vore det väl annars.

Såg ni Richards dans? Om inte så måste ni se den. Vilken känslostorm den dansen var som till och med gav Tony Irving tårar. Heja Sverige för alla människors lika värde oavsett ursprung, åsikter och sexuella läggningar.

Bild lånad från Aftonbladet .se.

 Nästan glömt bort.

För några veckor sedan började jag prenumerera på Trädgårdstidning igen och då brukar man få en gåva av tidningen. Gåvan kom idag och överraskade mig. Tack tack tack, det var en positiv överraskning. Gåvan innehöll givetvis trädgårdsprodukter såsom handskar, sekratör och en trädgårdssax.

God mat och ett glas rött.

Idag fanns tiden, orken och lusten för att laga oss en riktigt god fredagsmiddag. Killarna önskade sig biff, Tilda tacos och jag ville ha kyckling och då fick det bli så. Underbar känsla när tiden finns och räcker till och blir över för det är inte så ofta det händer när vi är samlade. R jobbade och fick förhoppningsvis mat på Globen.

Imorgon blir det gympatävling för Tilda och hennes Tullinge igen. Det ska bli skoj tycker jag men först sova lite.
Sov gott alla fina.
Puss på er. 

One thought on “Nästan glömt bort.

Add yours

  1. God morgon 🙂 Hon är grymt duktig, jag blir så sugen på att gå upp och dansa jag med när jag ser det programmet. Men skulle nog inte glida fram lika snyggt 😉 Kram och ha en toppen dag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: