Hjärnsläpp eller utmattningsminnet som spökar?

Hej Hej.

Hur mår ni idag? Här är det fortfarande grått och trist väder. Snälla våren du kan väl titta fram nu!

Hur är det möjligt?

Igår var dagens namnsdagsbarn William. I min kalender står att Wille hade namnsdag men ändå for det förbi och sent på kvällen blev jag påmind av Marre som grattat sin kompis på namnsdagen igår.
Hjärnsläpp eller utmattningsminnet som spökar?
Det är så jädra trist och jobbigt att skalle inte hänger med alla gånger som den borde. Suck!
William fick dock pengar som han önskade och idag har jag haft ett uppdrag att fixa tårta till honom då vi alltid brukar ha god fika när vi firar namnsdag. Förlåt mig William…Grattis i efterskott.
 

 

Spaaks.

Eftersom Wille önskade prinsesstårta så fanns inget annat alternativ än att handla på Spaaks här i centrum. De gör så goda tårtor och särskilt prinsesstårtan. Centrum och även Spaaks byggs om här där jag bor, undrar hur det kommer bli när det är klart. Hoppas att Spaaks får en mysigare plats än de haft tidigare.Tänkte unna mig.

Kan ni tänka er att jag klarat mig utan sötsaker  i 2 hela dagar nu. Det är så stort och bra gjort av mig. Bra jobbat lilla JAG. Tänkte unna mig en liten bit av tårtan idag. Min plan är att jag bara ska äta fredagsmys och lördagsgodis men om jag vill eller önskar kan jag byta ut typ lördagsgodis mot en god fika med gott fika bröd. Lite så tänker jag. För mig handlar det mest om karaktären och att lära mig säga nej och att bromsa i tid även när det gäller godsaker.

Vi hörs senare.

Kramis.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: