A beautiful day.

Hej.

Här hos mig är det en regnig morgon. Men vet ni vad det gör ingenting för jag tänker ändå gå min promenad fast med stövlarna på.

A beautiful day.

Kikade runt ibland mina sparade favorit butiker på nätet. Hamnade hos Annelies Design & Interiör vilket var ett tag sedan. Annelie målar så fina konsttryck med tänkvärda budskap. Jag eller vi men mest jag är på jakt efter detaljer för att få till vårt sovrum nu när vi köpte ny säng. Kunde bara inte låta bli att klicka hem dessa två underbara. Lovar att ni ska få se resultatet när de är på plats i sovrummet.

Handmålat motiv av Annelie Palmqvist. Storlek A4. Tryckt i begränsad upplaga, 70 ex. Numreras och signeras vid leverans.

Beautiful.

Allt handlar om att försöka se livet i med glada och positiva ögon. Försöka göra varje dag, varje stund  och varje nu till något positivt även om allt känns tråkigt och helt ruttet. Så svårt men så viktigt. Vi kommer få en liten hjälp på vägen och en påminnelse när vi tittar på dessa fina tryck.

Så mina fina – önskar er A beautiful day.


Puss Puss.

2 thoughts on “A beautiful day.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: