Dagens Kamilla testar poledance…

Hej.

Efter en god kopp kaffe på altanen ordnade min tisdag upp sig till en bra dag trots allt. Så bra att jag fått till en Dagens Kamilla, och det är inte illa. Testade poledance på mitt lilla egna sätt runt stolparna på altanen. Gick så där tyckte Tilda och Marcel…Jag tyckte det gick kanon.


DAGENS OUTFIT: Ja ni min outfit har ändrats med vädret. Från början var det kappa med halsduk och paraply och nu när solen kom fram blev det bort med gummistövlar och av med varm jacka.
Nya skorna från Nike, men vet ni jag tror att den ena är för liten för mig på riktigt. I London trodde jag att det gjorde ont för att jag gått så mycket men den är kanske lite för liten. Surt…

DAGENS TANKE: Mitt armband från UNHCR FN:S Flyktingorgan till förmån
För varje sålt armband skänks 49 kronor till Sverige för UNHCR och deras arbete kring kvinnor och flickor på flykt. Alla kan vi bidra på något sätt.

DAGENS KÄNSLA: Ont i benet på riktigt idag. Benet vill inte som jag vill. Snälla benet, knäet, höften och armen kan vi inte komma överens nu att vi låter Kamilla vara med allt det onda. Snälla!!!
DAGENS VACKRASTE: Jag har äntligen sett blåsippor. Nu är våren kommen på riktigt.


DAGENS PAKET: Paketet som låg i brevlådan kom från Nordic Feel idag. Tänk att varje gång det är en låda så blir det så speciellt även om jag redan vet vad som finns inuti.


DAGENS FIKA: Gott kaffe med mindfulness i lurarna på Espresso House. Så skönt.


DAGENS AJ: Aj aj aj, jag tror jag fått urinvägsinfektion. Hade nästan glömt hur hemskt det är.
DAGENS FÖDELSEDAGSBARN: Svärfar Roland som fyller 70 år idag. Grattis!!!
DAGENS PROMIS: Ut i vackra vädret ner mot Uttran sjön. Vår lilla Uttran sjö är allt för vacker.DAGENS HÄNDELSE: Mötet på Stressmottagningen i förmiddags som var lite jobbigt men samtidigt riktigt bra.
DAGENS VILL HA: Ett gott glas rött. Lätt fixat när jag bloggat klart.
DAGENS PUSS: Till Tilda som är så gosig att sova tillsammans med. Puss min Prinsessa. 
DAGENS DUMMATSE: Måste alla gånger vara mina nya skor som bara ger mig skoskav. Dumma fina skor.


DAGENS KÖP: Kaffe på Espresso House och mat på Ica. Inget roligt alls.
DAGENS AVSLUTANDE: Jag är så stolt över mig själv…för att jag varit utan både godis, choklad och fika idag. Det är riktigt bra gjort av mig faktiskt. Bra jobbat lilla Pinglan.

Sov Gott.

Kram på er.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: